Livet pt.

Hey smukke tøser derude!

Jeg har langt om længe lige tid til at sætte mig ned og lave det her indlæg, hvor jeg lige vil opdatere jer om hvad der sker.

Hvis vi lige starter med starten af 2017, så blev jeg afsluttet ude på Gentofte hvor jeg gik med min anoreksi, fordi der ikke var mere at gøre der, min spiseforstyrrelse fylder ikke så meget som den har gjort. Jeg vil ikke kalde mig selv for rask, for den kan stadig komme og drille, og i min forbevisning bliver man ikke rask, man lærer bare at håndtere de svære situoationer, og ikke at handle efter spiseforstyrrelsen, men efter hvad jeg vil.

Jeg blev afsluttet fra Gentofte, samtidige med at jeg i november 2016 startede på et nyt behandlingsforløb som hedder opus som er et behandlingsforløb for skizofrene og der er jeg begyndt i en gruppe som handler om socialfærdigheder, så skal jeg i dag starte i en undervisnings gruppe om sygdommen og sådan, og sidst men ikke mindst en samtale en gang om ugen hvor jeg en gang om måneden for udleveret min medicin.

Nå hvis vi skal snakke om en anden stor ting der er ske, så er det at jeg i januar startede i skole, og holde nu op hor jeg kommet på arbejde der, jeg har ikke gået i skole siden jeg slut december 2015 -start januar 2016, og det er noget man skal vende sig til der er skide mange lektier og så jeg så ikke den skarpeste til matematik 😂 men hold nu op hvor er jeg glad for st jeg nu er i gang igen og ikke er på kontanthjælp for hvis der er en ting en ikke kan så er det at gå hjemme, jeg bliver aldrig hjemmegående husmor (Sorry skat) men det har jeg alt for meget krudt i røven til haha!!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *