5 ting jeg virklig hader!

fuel-love-hate-temporary-tattoo

 Kød

Det kan godt være jeg overrasker/skuffer nogen, men jeg hader virkelig kød, det eneste jeg ikke får kvalme af og lugte til /spise det kylling og fisk.
(min kæreste spiser kød, og er meget “skuffet” han elsker kød, men får det ikke så tit hjemme så han elsker den vi spiser ude eller bestiller mad, så kan han få kød).

 

Slanger

Hvis der er noget, som jeg hader, så er det slanger. Jeg bliver disideret dårlig, som når man er ved at besvimer.

 

Blodprøver

Ja, en ting mere der kan gøre mig dårlig er blodprøver, jeg hører desværre til den kategori, at jeg mange gange besvimer eller bliver dårlig, så nu har jeg efter utallige blodprøver på bisebjerg (pga min anoreksi) fået noget ting skrevet i min journal, og fortalt som jeg skal fortælle når det er tid, at jeg bliver dårlig, at de skal tage den i højre arm, jeg skal ligge ned og den sidste ting er at jeg altid skal have noget med sukker i (jeg plejer at have kakao med).
også er jeg typen, som hellere ikke kan se på det, jeg gemmer mig når jeg ser det på tv.

 

Vores hoveddør

Åhhh ja! jeg bliver fandme helt sur, ved bare at skrive det her, men vores mega grimme blå og pisse tunge lort af en hoveddør hader jeg virkelig.

 

Min krop

Er der noget jeg ikke kan lide, så er det at andre skal se min krop, jeg har det ikke så godt med at andre skal se min krop uden tøj på, eksempel i bikini, jeg føler at andre stirre på mig, og det kan godt gøre mig usikker og utilpas, også får jeg en følelse af at min krop ikke er pæn eller mine bryster er for små eller at jeg er tyk (selvom jeg godt inderst inde godt ved at det ikke passe og det kan jeg takke min anoreksi for).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *