yes! endelig!

åhh hvor er jeg bare glad i dag, jeg har været nede og købe nye computer og jeg har sådan glædet mig! nu kan jeg komme til at blogge og redigere mine videoer unden at skulle spørge om lov til at låne min kærestes, det bliver også en del nemmere at skulle lave lektier, nu hvor jeg har min egen jeg kan tage med rundt, som jeg vil. før har jeg lånt min mor computer til at lave lektier, og det er noget af et puslespil, når man ikke har boet sammen i 3 år. nu har jeg min egen som jeg bestemmer over og jeg ved at jeg altid kan komme til når jeg skal bruge den, og nu ved jeg også at de på den skole jeg skal starte på HF på til August forventer at man har computer med til timerne. iám so happy!
jeg har før haft windows og har nu købt en macbook air, så hvis der er noget små fejl må i lige bære over med det.

jeg skal jo lige lære det hehe!!

happy-minions

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *