oversigt over bloggen og youtube!

Kedelig regnvejrsdage!

åhh!! i dag er en af de dage, hvor mine planen er ændret, jeg skulle havde været på strøget fordi jeg skulle se på en sleeve til min computer for de havde ikke det jeg ville have i Ballerup centeret i Søndags, også var der nogen andre ting jeg skulle kigge på, men da jeg stod på til regnvejr som i næsten skybrud, droppede jeg det, så det må blive en anden dag.
Så nu bruger jeg dagen på at se lidt netflix, jeg er lige gået i gang med de første fire afsnit af sæson 5 af orphan black, det kommer nye afsnit hver Søndag, det er en super fed serie, som jeg vil lave en anmeldelse af når jeg har set sæson 5 færdig, men ud over det, så skal jeg filme et par videoer og lave nogen blog indlæg, så på den måde er det gør ikke så meget at vejret ikke er til noget i dag.
regnvejr

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

oversigt over bloggen og youtube!