I want you

Spiseforstyrrelse del 4 – nu vil jeg leve mit liv

Januar 2016  jeg besluttede i samarbejde med min psykolog og diætist ude på Stolpegården, at skulle henvise videre til Gentofte hospital i et dagtilbud hvor jeg skulle være fra 8- ca. 14:30 fire gangen ugen.

Det hjalp både og, jeg mere sygdomsinsigt, og mere mod til at gå i mod spiseforrystelsen, og samtidig fik jeg en ny diagnose, paranoid skizofreni,  jeg fik noget medicin mod det, og så længe jeg tager den er jeg ikke plaget af det, også blev min spisning også  meget bedre, men det var stadig ikke nok, jeg manglede en rutine i hverdagen, og når jeg kom hjem blev det svært.

Maj 2016 blev så indlagt på Ballerup psykiatrisk afdeling for spiseforstyrrelse og det er derfor jeg har været væk denne gang, for nu skulle det sku ske noget, jeg vil være rask, jeg vil ud og nyde livet med mig selv om min familie + kæreste, uddanne mig, rejse, have det sjov i mens jeg er ung, nu have jeg været syg det meste af min teenages år, så nu kan det være nok.

Her den 18 juli 2016 blev jeg udskrevet og skal tilbage til Gentofte!

Forsættelse følger! 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want you